Hvordan komme i gang med visning

Startpakken

Når en er ny forhandler er det lurt å bli kjent med startpakken. Vi anbefaler å finne en plass hjemme hos deg selv hvor du kan bruke litt plass til å presentere produktene som f.eks. et spisebord. Det første en gjør er å pakke opp duken som følger med i startpakken, legg deretter frem alle produktene. Finn kombinasjoner med produkter som passer godt sammen. Enkelte fungerer også godt sammen med flere, så vær åpen for flere muligheter. Bruk godt lys, slik at produktene kommer godt frem.

Booke avtaler
En god start for å bli kjent med miljøet, er ofte og ha et party / åpent hus hjemme hos seg selv. Her er du selv vertinnen og forhandler. Inviter gjerne familie og venner, kanskje også ligg ut noen ord på din private Facebook side. Det lønner seg alltid og gjøre et godt forarbeid. Gjør alt klart på forhånd før gjestene ankommer, og tenk positivt.
Start deretter med å ringe venner og bekjente å tilby de og ha en smykkevisning. Du starter med å fortelle litt om produktene, og henvis de gjerne til Angels of Norway sin egen Facebook side. Fortell gjerne også vertinnen at hun kan henvise sine gjester til vår Facebook side. Informer vertinnen om hvilke gode hun får når hun holder et smykke party for deg. Hun vil få plukke seg ut hvilke produkter hun ønsker av 10 % av salget du har hos henne. I tillegg har vi stort sett en ekstra vertinnegave som vertinnen får når hun holder party.
Spør gjerne venner/ bekjente om de ønsker at du skal komme hjem til dem og holde ett smykkeparty. Dersom en kunde ønsker at du skal komme hjem til henne og holde et party, avtale gjerne tid med engang. Vær veldig påpasselig, og gi gjerne kunden flere valgmuligheter. ”Skal vi si tirsdag, eller torsdag kanskje?” Det vil da bli lettere for deg og gripe tak i sjansen. Husk alltid å notere ned navn og telefon nr, slik du alltid vil kunne få tak i vertinnen.
Mange ønsker også å holde smykkevising når ny kolleksjon er kommet. Her er det viktig og gripe tak i kunden, og spørre om hun ønsker at du ringer henne noen dager før lansering, og kan avtale sted og tid for hennes neste party. Det gjelder alltid å ha gjort et godt forarbeid, man kommer så mye lengre. Husk alltid å gi beskjed til vertinnen at du kommer en halvtime/ time før gjestene, slik at du har god tid til å få gjort alt klart.
Det er veldig bra å lage seg visittkort med logo, ditt navn, telefon nr., adresse og e-post adresse.  Dette kan en dele ut til potensielle kunder som en treffer. Vi i Angels of Norway har mal på visittkort, så ta kontakt dersom du skulle ønske dette. Da designer vi dette til deg, så står du fritt til å printe det når og hvor du ønsker.

På party
I gjennomsnitt varer et party i ca 2.timer, men det varierer jo alltid fra gang til gang. Avtal gjerne med vertinnen på forhånd at du kommer en liten stund før gjestene, slik du får lagt frem alle produktene. Når gjestene ankommer party, husk og hilse på alle sammen, og gjøre et godt første inntrykk. La gjestene snakke med hverandre en liten stund før du begynner. Husk alltid og start med en enkel presentasjon om deg selv. Navn, hvor du kommer fra, hva du driver med og gjerne hvor lenge du har vært forhandler for Angels of Norway. Start deretter og fortell i små detaljer om Angels of Norway.
Angels of Norway ble startet opp i november 2010 av to gründere utenfor Bergen. I dag drives Angels of Norway av Anne Sævild Oen, en av grunnleggerne i Angels of Norway. Vi designer det meste av våre produkter selv, og får det stort sett produsert i Kina. Vi er svært opptatt av at fabrikkene vi bruker har gode og ordentlige forhold. Vi er opptatt av at våre produkter er av god kvalitet. Vi bruker derfor kun godkjente og miljøvennlige produkter. Vi besøker også fabrikken opptil flere ganger i løpet av et år.
Start så med å vise frem produktene. Spør gjerne gjestene på forhånd om det er greit at du bruker dem som modeller. Kunder liker ofte å få se produktene på, dette gir dem en positiv opplevelse av produktet. Alltid skryt over flott kunden er, å gi tips og råd underveis. Alle produktene til Angels of Norway kommer med prislapp, slik at du enkelt kan fortelle med hva prisen er.

 

Personvern