Om oss

Velkommen til Angels of Norway – Smykkevisning

 

Angels of Norway er et av landets ledende home party firma innen smykker og tilbehør. Vi startet opp i 2010, og er i dag 5 faste ansatte ved vårt hovedkontor på Kolltveit i Fjell kommune.  Vi er stadig i vekst og har i dag rundt 70 forhandlere fordelt ut over hele landet. 


«Vår visjon er å glede kvinner i alle aldre med vakkert smykkedesign.»


 

Vår kreativitet og lidenskap for smykker og tilbehør, forent med materialer av høy kvalitet lavet av en stødig hånd, gjør våre smykker unike. Vi har stort mangfold for å kunne gi deg mange muligheter til å skape ditt særegne uttrykk. Hos oss kan du til en hver tid finne moteriktige smykker og tilbehør som kan brukes både til hverdags og fest. Product spekteret er alt i fra smykker, armbånd, ringer og ørepynt, til klokker, skjerf, sko, belter og vesker. Alle produktene selges i et begrenset antall, produktene selges kun via direkte salg på home party. God kvalitet til konkurranse dyktige priser.

Vi er opptatt av at våre produkter er produsert under anstendige arbeidsforhold, og ønsker å være med å bidra til dette. Vi har et oversiktlig og nært samarbeid med de som lager våre produkter og besøker de jevnlig. Det er også svært viktig for oss at råvarene som brukes er trygge å bruke både for de som produserer og de som skal bruke smykkene våre.

Våre produkter er nikkelfri og allergivennlige.

Smykkene lages av stainless steel (rustfritt stål), kobber, emaljerte komponenter, gullbelagte komponenter, sølv, krystaller, perler, halvedelstener,edelstener, imitert skinn og naturlige materialer som skinn, tre og skjell.

Holdbarheten på produktene påvirkes også av hvordan smykkene behandles, dette gjelder spesielt de emaljerte produktene og hvor lenge farge og glans vil vare: Unngå direkte kontakt med vann, parfyme, kremmer, oljer etc. og oppbevar smykkene tørt og i smykkeposer.

Personvern